Pyza na polskich dróżkach
Najświętsza Panienka, koptowie i ja
KONKURS STAND UP - KATOWICE
Agresywna samica
Przewodnik po Belgradzie z piosenką weselną i pogrzebową
 Złodzieje rowerów / Ladri di Biciclette
1 maja 2015 - Bicie Rekordu Guinnessa w przejeździe AR
OREGANO-ZIOŁA, KTÓRE LECZĄ
What the Fuck? / N'importe Qui
Dyskografia
dwa samce razem

Pyza na polskich dróżkach

Myl, e tyle ile nas na forum jest to kady bdzie mia sposb, eby poprawi smak domowej czekolady:)


Cho na rynku mamy bardzo duo rnych rodzajw czekolad, ja chtnie powracam do tej. Robiam j jako nastoletnia dziewczynka. Aby wzbogaci jej smak moemy doda do niej bakalie. Ja jednak lubi j tylko z herbatnikami. Czekolada ta wystpuje te pod nazw blok czekoladowy. Kto jeszcze jej nie robi zachcam serdecznie.

SKADNIKI
50 dag mleka w proszku;
4 yki kakao;
1,5 szkl. cukru;
0,5 szkl mleka lub wody;
20 dag margaryny;
3 paczki herbatnikw;
ewentualnie bakalie.

WYKONANIE
Zagotowujemy mleko lub wod z margaryn , kakao, cukrem. Kiedy skadniki si rozpuszcz i pocz dodajemy mleko w proszku i mieszamy. Na kocu dosypujemy poamane herbatniki. Schadzamy w lodwce. Smacznego!



Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich drkach Design by SZABLONY.maniak.pl.