![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach Jaki jest przekaz obr±czki? klatka/pudeĹ‚ko transportowe LUNA Dowcipy samiczka w klatce samca? ZgĹ‚oszenia - Sapporo+Hakuba (12.-15.01.2012) konto w banku Witam z Kielc Gdzie jechać z dziećmi? Señor Ahora y Leonardito in Now Jade,Riviera Canc |
Pyza na polskich dróżkachMasło z awokadoJedno dojrzałe awokado przeci±ć wzdłuż, przekręcić połówki względem siebie, rozdzielić. Wyj±ć pestkę, mi±ższ wyj±ć do miseczki i skropić sokiem z jednej limonki. Dodać łyżeczkę oliwy, sól i pieprz, utrzeć na pastę. Podawać na bagietce lub dowolnym innym pieczywie. ![]() Deni często robię,bo lubię,ale bez oliwy bo i tak tłuste jak diabli. Je¶li dodajemy jego cz±stki do sałatki warto wrzucić pestkę.Nie ciemnieje- sprawdziłam. ![]() O dzięki za informacje, bardzo przydatna. ![]() a czym ucieracie? takim tradycyjnym drewnianym ucierakiem-kul±? Najlepsze jest chyba jednak drewno, ale może być co¶ plastikowego. To do¶ć miękkie, więc łatwo się rozciera.  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa ZastrzeĹĽone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |