Pyza na polskich dróżkach
Jaki jest przekaz obr±czki?
klatka/pudełko transportowe
LUNA
Dowcipy
samiczka w klatce samca?
Zgłoszenia - Sapporo+Hakuba (12.-15.01.2012)
konto w banku
Witam z Kielc
Gdzie jechać z dziećmi?
Señor Ahora y Leonardito in Now Jade,Riviera Canc

Pyza na polskich dróżkach

Masło z awokado
Jedno dojrzałe awokado przeci±ć wzdłuż, przekręcić połówki względem siebie, rozdzielić. Wyj±ć pestkę, mi±ższ wyj±ć do miseczki i skropić sokiem z jednej limonki. Dodać łyżeczkę oliwy, sól i pieprz, utrzeć na pastę. Podawać na bagietce lub dowolnym innym pieczywie.

dnia 31 Sty 2011, 17:13, w cało¶ci zmieniany 1 raz


Deni często robię,bo lubię,ale bez oliwy bo i tak tłuste jak diabli.
Je¶li dodajemy jego cz±stki do sałatki warto wrzucić pestkę.Nie ciemnieje- sprawdziłam.
O dzięki za informacje, bardzo przydatna.
a czym ucieracie? takim tradycyjnym drewnianym ucierakiem-kul±?


Najlepsze jest chyba jednak drewno, ale może być co¶ plastikowego. To do¶ć miękkie, więc łatwo się rozciera.



Wszelkie Prawa ZastrzeĹĽone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl.