Pyza na polskich dróżkach
Wyjazd Zielona Góra 08.05.2011 Niedziela
Spacerkiem po Zielonej Górze i okolicy
Tajemnica zielonego królestwa / Epic
Bagażnik na klapę. Ma ktoś?
Róża
Mecz z AKS WYZWOLENIE CHORZÓW
Zabawki do klatki
MECZ SPARINGOWY
V Liga - 9 kolejka 04.10.2015 - powołania
Gniazdowo

Pyza na polskich dróżkach

Zielony groszek z imbirem 5 porcji wychodzi.
Oko³o 65 dkg groszku zielonego
¶wie¿y ogóreczek
s³oiczek marynowanego imbiru taki 10 dkg
dwa pêczki koperku drobno usiekanego
sól pieprz
Wyp³ukany groszek wrzuæ na wrz±tek 2 minuty woda posolona do smaku
osacz na sitku.Ogórek umyæ teraz ma cienka skórkê nie trzeba obieraæ.
Pokroiæ na cienkie wst±¿ki polaæ zalew± z octowa z imbiru przykryæ odstaw do lodówki na 2 godziny.Potem wszystko u³o¿yæ w salaterce dodaæ groszek ,oliwê osaczony imbir koperek sól pieprz wymieszaæ przykryæ odstawiæ na pó³ godziny


To na temat szpinaku
http://dietazdrowychkalorii.blogspot.com/2013/02/saatka-ze-szpinakiem-i-kozim-serem.html
Pytanie tylko czy to jest dobre? I jak nak³oniæ osobê oporn± na jedzenie zielonego (mê¿czyzna)?
Byæ mo¿e wystarczy ukryæ dane warzywa lub po³±czyæ je z jego ulubionymi sk³adnikami.



Pytanie tylko czy to jest dobre? I jak nak³oniæ osobê oporn± na jedzenie zielonego (mê¿czyzna)?

na pocz±tek zaprowad¼ go do jakiej¶ wegetariañskiej knajpy i daj mu co¶ co ma odpowiednik z miêsem, np jakie¶ meksykañskie danie zawijane, nie pamiêtam teraz nazwy (enchilada?) przewa¿nie daja do ¶rodka wszystko to samo, tylko zamiast miêsta czêsto jest jaki¶ ser albo ciecierzyca. Próbuj najpierw takimi dobrze przygotowanymi i przyprawionymi daniami.
Jasne, ¿e warto je¶æ tego typu warzywa



Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl.