![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach rozpoczęcie sezonu 2011 / 2012 firma sprzątająca REGINA ROMANIEI Carskie sioło WYJAZD DO ŻABNICY !!! Malgus Llarguet 2011/2012 [b]Do adopcji 3 jużaki ok. Mińska Mazowieckiego/Kałuszyna[b] Artysta / The Artist Sapporo + Zao 17.02.2011 - 20.02.2011 |
Pyza na polskich dróżkachKukurydziana z Curry1 szklankê p³atków kukurydzianych wsyp do woreczka foliowego i lekko rozwa³kuj , filety oprósz sola , pieprzem i szczypta curry. Oprósz maka nastêpnie zanurz w roztrzepanym jajku i nastêpnie w p³atkach . Orzechowa z natk± Z miksuj w blenderze 1 pszenna bu³kê z 2 ³y¿kami posiekanej natki oraz 2c³yzkami oleju i 1 ma³a cebulk±. Dodaj 1/2 szkl. posiekanych orzechów . Panierkê nak³adamy dosyæ grubo na filecie i pieczemy na blaszce 15 minut w temp.200st. Migda³owa z imbirem 10 dag migda³ów sparz , obierz ze skorek , posiekaj i wymieszaj z 2 ³y¿kami bu³ki tartej i 1/2 ³y¿eczki imbiru .2 jajka roztrzep z 2 ³y¿kami mleka .Platy ryby posól , oprósz maka otocz w jajkach i panierce Zio³owa z czosnkiem posiekaj po 1 pêczku bazylii , rozmarynu i natki pietruszki . Zmiksuj z 2 jajkami i 2 ³y¿kami Tartej bu³ki. Usma¿ na oleju Sezamowo cytrynowa Filety posól skrop sokiem z cytryny oprósz maka i zanurz w jajku na koniec obtocz w panierce przygotowanej z 1 szklanki ziaren sezamu i szklanki bu³ki tartej i ³y¿eczki skorki otartej z cytryny Najbardziej odpowiada mi zio³owa z czosnkiem. Pozdrawiam Ja zawsze robiê panierkê z jajka, m±ki, wegety i rzecz jasna - bu³ki tartej.  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |