![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach Hitman: Agent 47 Humor (bo nie wiedziałem jak to nazwać) szczygieł nie chcą jajek spacerkiem po plazach w Punta Cana. przewitaminizowanie organizmu kanarka FILIP - już nie szuka domu , już ma swoich ludzi !!! Hungary Cup Naprawa :) [zapowiedź] 27-10-2012 - Wyścigi na Torze Wyrazów - zapisy |
Pyza na polskich dróżkach1 1/2 łyżeczki nasion kolendry1/4 łyżeczki grubej soli morskiej 1 duży z±bek czosnku, obrany gar¶ć migdałów, uprażonych na suchej patelni (schłodzonych) skórka otarta z jednej cytryny 50 ¶rednich li¶ci bazylii gar¶ć li¶ci rukoli 1/2 łyżeczki ¶wieżych li¶ci oregano 1/4 szklanki posiekanego szczypiorek 3/4 filiżanki startego sera pecorino ok. 1/4 szklanki / 60 ml oliwy z oliwek extra virgin Nasiona kolendry upraż na gor±cej suchej patelni, aż będ± mocno pachnieć, a następnie zetrzyj na proszek w moĽdzierzu. Dodaj sól i czosnek i rozetrzyj na pastę. Dodaj migdały oraz skórkę z cytryny, dokładnie utrzyj do konsystencji masła orzechowego. Ja lubię pesto ze szpinaku, rukoli, jarmużu albo zielonej pietruszki ![]()  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa ZastrzeĹĽone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |