ďťż
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróşkach suszony mlecz, aksamitki Dopuszczalna "szekowatoĹ" u wodnotokĂłw ASZA - juĹźakowate albo i nie , MA DOM !!! Zaginiona / Gone Sesja Sobota 12.01.13 podgrzewacz wody-pomoc w elektryce tekst o Ĺwietle PiÄ tek 21:00 TEST-MECZ KoT VII Wybieramy piĹkarza roku 2014 Panic Channel |
Pyza na polskich dróşkachrewelacyjne mięsko z suszonymi owocaminajlepiej przygotować w prodiżu, ale można tez dusić w garnku dobrej jakości wołowina - pokrojona w plastry 1,5 kg posypujemy tylko pieprzem dodajemy pokrojoną na plastry cebulę - 4 duże polewamy niewielką ilością oleju i dusimy gdy sosik wyparowuje dodajemy wodę, 2 kostki rosołowe i łyżkę octu winnego później dorzucamy suszone owoce - morele (150g) , śliwki (250g) i żurawinę (100g) (najlepiej bakalland - bo super się duszą) dusimy wszystko aż mięsko będzie miękkie palce lizać - dajcie znać jak smakowało ![]() zapomniałam dodać, że według uznania możecie zwiększyć ilość suszonych owoców w potrawie, ja zazwyczaj dodaję więcej suszonych śliwek - bo tak lepiej smakuje mojej rodzinie, jeżeli kupujecie suszone owoce czy bakalie - to teraz jeszcze trwa loteria Bakallandu - bakalmat - może szczęście sie do nas uśmiechnie pozdrawiam i czekam na wasze opinie ďťż |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa ZastrzeĹźone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |