Pyza na polskich dróżkach
Niedziela 21:00 TEST-MECZ KoT II
Robimy paczuchÄ™
Wiedeń 2015, 10-11 października
Broń DEKO
chora nóżka
Agresja pomiędzy kanarkami.....
witam wszystkich
problem z wyłącznikiem
II KOLEJKA LIGOWA
Winogrono

Pyza na polskich dróżkach

4 jajka
18 dag m±ki pszennej
50 dag m±ki ziemniaczanej
18 dag cukru
100ml . oleju
100mlmleka
cukier waniliowy
3 ³y¿eczki proszku do pieczenia
Krem
pó³ litra mleka
budyñ czekoladowy
3 ³y¿ki cukru pudru
kostka margaryny
s³oik konfitury ¿urawinowej.
¯ó³tka ucieramy z 4 dag cukru i cukrem wanilinowym Do masy dodawaæ na przemian olej, mleko, i obie maki wymieszane z proszkiem do pieczenia.N koniec dodaæ piane z bia³ek ubita z reszta cukru. Mase wlaæ do formy z kominem i piec oko³o 50min. w temp 180 st C.
Budyñ ugotowaæ wystudziæ. Margarynê utrzeæ z cukrem i po³±czyæ z budyniem.
Ciasto przekroiæ na 3 czê¶ci , dwa placki posmarowac konfiturami i czesca kremu, przykryc trzecia czescie posmarowaæ kremem udekorowaæ resztka kremu i ¿urawinami .

nie jad³am ale podobno pyszne rodzina jad³a


Dusiu ciekawie wygl±da.Lubie ¿urawiny,trzeba bêdzie zrobiæ.



Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl.