![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach Niedziela 21:00 TEST-MECZ KoT II Robimy paczuchę Wiedeń 2015, 10-11 października Broń DEKO chora nóżka Agresja pomiędzy kanarkami..... witam wszystkich problem z wyłącznikiem II KOLEJKA LIGOWA Winogrono |
Pyza na polskich dróżkach4 jajka18 dag m±ki pszennej 50 dag m±ki ziemniaczanej 18 dag cukru 100ml . oleju 100mlmleka cukier waniliowy 3 ³y¿eczki proszku do pieczenia Krem pó³ litra mleka budyñ czekoladowy 3 ³y¿ki cukru pudru kostka margaryny s³oik konfitury ¿urawinowej. ¯ó³tka ucieramy z 4 dag cukru i cukrem wanilinowym Do masy dodawaæ na przemian olej, mleko, i obie maki wymieszane z proszkiem do pieczenia.N koniec dodaæ piane z bia³ek ubita z reszta cukru. Mase wlaæ do formy z kominem i piec oko³o 50min. w temp 180 st C. Budyñ ugotowaæ wystudziæ. Margarynê utrzeæ z cukrem i po³±czyæ z budyniem. Ciasto przekroiæ na 3 czê¶ci , dwa placki posmarowac konfiturami i czesca kremu, przykryc trzecia czescie posmarowaæ kremem udekorowaæ resztka kremu i ¿urawinami . nie jad³am ale podobno pyszne rodzina jad³a Dusiu ciekawie wygl±da.Lubie ¿urawiny,trzeba bêdzie zrobiæ. ![]()  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |