Pyza na polskich dróżkach
Miseczki z ciasta
Co¶ do prze³o¿enia ciasta
Ciastaka ze skwarkow
Dobry artykuł nt pielęgnacji Jużaka
Buck Tick
Liczymy do NIESKOŃCZONOŚCI!
FeluÅ›
Jackpot / Arme Riddere
OBÓZ ZIMOWY
Turniej Halowy w Wilkowicach 31.01.2016 - powołania

Pyza na polskich dróżkach

12 ³y¿ek m±ki
8 ³y¿ek cukru
1/2 kostki mas³a
³y¿ka smalcu
cukier waniliowy.
Kruszonkê staram robiæ siê w misce po cie¶cie dro¿d¿owym wszystkie sk³adniki mieszam zawsze jest chrupi±ca


Smalec!!! Pierwsze s³yszê ale spróbujê.Dziêki Elu¶ za przepis



Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl.