Pyza na polskich dróżkach
Co¶ do prze³o¿enia ciasta
Ciastaka ze skwarkow
kruszonka do ciasta
Disco Polo
II Liga Wojewódzka - 1 kolejka 31.03.2016 - powołania
ZAJĘCIA W LUTYM
MÅ‚ody Samiec Czy Samiczka Kanarka???
No i sie zaszczepiłem....
MECZ WYJAZDOWY Z GRUNWALD HALEMBA
Shrek

Pyza na polskich dróżkach


Robi³am na Wigilie, poda³am w tych miseczkach duszone grzyby , ale równie smaczne sa z pieczarkami lub miêskiem takim jak na pierogi i do barszczu czerwonego , albo jako przystawka z sa³atk± jarzynowa. Robi sie nadzwyczaj prosto p³at ciasta francuskiego pokroiæ na kwadraty i na parê minut do piekarnika w miseczkach ¿aroodpornych czy innych foremkach, wyj±c zaraz po lekkim przestudzeniu bo pó¼niej ciê¿ko siê wyci±ga .
Szkoda ze nie zdarzy³am po przygotowaniu zrobiæ zdjecia, mo¿e pomys³ siê przyda.


A pewnie ¿e siê przyda bo bardzo ciekawie to wygl±da. Jak dla mnie to wersja z pieczarkami, uwielbiam je.
Super pomys³.
Dusiu bardzo fajny pomys³, przy najbli¿szej okazji skorzystam z niego.



Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl.