![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach Co¶ do prze³o¿enia ciasta Ciastaka ze skwarkow kruszonka do ciasta Disco Polo II Liga Wojewódzka - 1 kolejka 31.03.2016 - powoÅ‚ania ZAJĘCIA W LUTYM MÅ‚ody Samiec Czy Samiczka Kanarka??? No i sie zaszczepiÅ‚em.... MECZ WYJAZDOWY Z GRUNWALD HALEMBA Shrek |
Pyza na polskich dróżkach![]() Robi³am na Wigilie, poda³am w tych miseczkach duszone grzyby , ale równie smaczne sa z pieczarkami lub miêskiem takim jak na pierogi i do barszczu czerwonego , albo jako przystawka z sa³atk± jarzynowa. Robi sie nadzwyczaj prosto p³at ciasta francuskiego pokroiæ na kwadraty i na parê minut do piekarnika w miseczkach ¿aroodpornych czy innych foremkach, wyj±c zaraz po lekkim przestudzeniu bo pó¼niej ciê¿ko siê wyci±ga . Szkoda ze nie zdarzy³am po przygotowaniu zrobiæ zdjecia, mo¿e pomys³ siê przyda. A pewnie ¿e siê przyda bo bardzo ciekawie to wygl±da. ![]() Super pomys³. Dusiu bardzo fajny pomys³, przy najbli¿szej okazji skorzystam z niego.  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Pyza na polskich dró¿kach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |