![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Pyza na polskich dróżkach Przelotni kochankowie / Los Amantes pasajeros Tani przelot do Limy Przelot czarterowy - czy warto? PRZEŁOŻONY MECZ tanie przeloty Miseczki z ciasta Ciastaka ze skwarkow kruszonka do ciasta syberyjskie para Cześć ludzie! |
Pyza na polskich dróżkachZ brzoskwiń.2 duże puszki.Odlać sok.2 szklanki wlać do garnka i zagotować .W 1 szklance rozpu¶cić 2 budynie ¶mietankowe.Trochę brzoskwiń zmiksować.Ugotować budyń na soku dodaj±c zmiksowane brzoskwinie.Ciepły niby krem wylać na ciasto i powciskać cz±stki brzoskwiń które zostały. Na to można dać galaretkę. Jabłka do placka 3/4 litra musu jabłkowego i 1 i 1/2 galaretki rozpuszczone w około o,5 szklanki wody wymieszać.Wylać na przecięty biszkopt .Przykryć drugim plackiem.Posypać cukrem pudrem. Fajnie brzmi, ale czy nie jest za rzadkie? Jak± to ma konsystencję? Naprawdę nie,to się mówi±c popularnie ¶ci±gnie.  |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa ZastrzeĹĽone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |