Pyza na polskich dróżkach
Przelotni kochankowie / Los Amantes pasajeros
Tani przelot do Limy
Przelot czarterowy - czy warto?
PRZEŁOŻONY MECZ
tanie przeloty
Miseczki z ciasta
Ciastaka ze skwarkow
kruszonka do ciasta
syberyjskie para
Cześć ludzie!

Pyza na polskich dróżkach

Z brzoskwiń.2 duże puszki.
Odlać sok.2 szklanki wlać do garnka i zagotować .W 1 szklance rozpu¶cić 2 budynie ¶mietankowe.Trochę brzoskwiń zmiksować.Ugotować budyń na soku dodaj±c zmiksowane brzoskwinie.Ciepły niby krem wylać na ciasto i powciskać cz±stki brzoskwiń które zostały.
Na to można dać galaretkę.

Jabłka do placka
3/4 litra musu jabłkowego i 1 i 1/2 galaretki rozpuszczone w około o,5 szklanki wody wymieszać.Wylać na przecięty biszkopt .Przykryć drugim plackiem.Posypać cukrem pudrem.


Fajnie brzmi, ale czy nie jest za rzadkie? Jak± to ma konsystencję?
Naprawdę nie,to się mówi±c popularnie ¶ci±gnie.



Wszelkie Prawa ZastrzeĹĽone! Pyza na polskich dróżkach Design by SZABLONY.maniak.pl.